Top

GRATIS Verzending Skin DS Dolphin 9

40% Korting
  • GRATIS Verzending Skin DS Dolphin 9
€ 9,95
5,95
per stuk

LET OP, ALLEEN GESCHIKT VOOR DE ALLEREERSTE DS, NIET TE VERWARREN MET DE DS LITE.
ELKE TYPE DS HEEFT EEN SPECIFIEKE STICKER NODIG, OMDAT UITSPARINGEN VERSCHILLEN.

Elke Nintendo DS verdient een mooi jasje. Met deze Sticker DS Dolfijn 9 wordt dat alvast geen probleem. Uw console kijkt zonder twijfel al reikhalzend uit naar deze mooie collectie van stickers. Zoals de naam van de Sticker DS Dolfijn 9 al aangeeft draait het bij deze stickers allemaal om de mooiste en liefste dieren ter wereld, namelijk dolfijnen. Ze springen vrolijk rond en geven uw Nintendo DS console een zomerse uitstraling. Zowel voor kinderen als volwassenen is dit het ideale cadeau.

Naast schoonheid, bieden deze stickers ook de nodige bescherming. Ze zijn niet voor niets uit het beste vinyl dat er te vinden is gefabriceerd. Dit geeft de console een duurzaam karakter en zorgt ervoor dat krassen en stof geen kans maken. U kunt ze zonder problemen zelf op de console kleven en ook het verwijderen van de stickers gaat van een leien dakje.
 
Als u voor de Sticker DS Dolfijn 9 set kiest, dan kiest u voor een set van maar liefst 4 stickers. Twee netjes afgewerkte stickers voor de binnenzijde en twee stickers die uw buitenzijde een mooie kleurtje geven.

In de verpakking:
1x sticker voor bovenste LCD scherm.
1x sticker voor onderste LCD scherm.
1x sticker voor voorkant
1x sticker voor achterkant

TIP: Ook leuk als cadeau of als extra bestelling.

Artikelnummer: TN-NDS-009

Verwachte levertijd: 1 a 2 werkdagenVoorraad: 7
Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code